Viikkokisat etenee…

Kauden viikkokisoita on nyt puolet heitettynä, kun sunnuntaina 15.7. käytiin kisa #5 Mynämäellä.

Miesten avoimessa Juuso Laaksonen oli ottanut voiton edellisistä kisoista Mynämäeltä ja Haunisista ja piti kärkipaikkaa hallussaan ennen kisaa #5. Henrik Latvala seurasi kuitenkin iskuetäisyydellä ja kun Juuso joutui jättämään sunnuntain kisat väliin oli Henrikin paikka iskeä ja hän veikin viidennen kisan voiton yhdessä Mikael Mäkelän kanssa tuloksella -2. Kolmannen sijan jakoivat Eetu Laaksonen sekä Tommi Lautanala par tuloksella, jonka Eetu varmisti hienolla 3 väylän birdiellä. Näin Henrik siirtyi kokonaiskisassa kärkipaikalle 9 heiton turvin Jari Hannulaan. Sekä Henrik että Jari ovat molemmat osallituneet kaikkiin viikkokisoihin ja heidän niskaansa hengittavät Mikael 10 heittoa ja Juuso 11 heittoa Henrikkiä perässä, mutta heillä kummallakin on jäänyt yksi kisa välistä, joten he ovat hyvissä iskuasemissa ottamaan kärkipaikka itselleen kun kaikille tulee 6 kisaa täyteen. Vain 6 parhaan kisan pisteen huomioidaan lopputuksissa.

Naisten avoimissa Jaana Jaatinen on saanut aikaan lähes täydellisen sarjan alkuvuoden kisoista. Parissa kisassa hän on ollut ilman vastustajia, joten niistä on irronnut helpot voitot, mutta lopuista kolmestakin kisasta on kertynyt vain yksi lisäheitto eli hävinnyt siis vain yhden ksan ja senkin yhden heiton erolla. Jaana on siis 1 heiton päässä maksimituloksesta (0 hävittyä heittoa voittajalle)

Juriori poikien sarjassa on ollut hieman enemmän hajontaa osallistumisten suhteen. Teemu Lampainen on ylivoimaisessa johdossa osallistuttuaan neljään viikkokisaan kun muilla on plakkarissa vasta yksi kisa. Vielä on kuitenkin 5 kisaa jäljellä, joten kaikki yhteen kisaan osallistuneet voivat vielä saada 6 kisaa hyvinkin täyteen ja ehkä tässäkin sarjassa nähdään vielä taistelua kärkipaikasta. Viime sunnuntaina oli jo hieman valonpilkahdusta kun 4 junnua oli kisassa mukana, mutta se ei kuitenkaan Teemun tahtia haitannut vaan hän otti luokan voiton +4 tuloksella.

Viikkokisoissa #3, #4, #5 arpa suosi Jari Hannulaa, Anne Hannulaa ja Mikael Mäkelää.

Holaria ei vielä kukaan ole kauden ensimmäisissä kisoissa heittänyt vaikka Mikael Mäkelä sunnuntaina kilisittelikin avauksellaan kahleita väylällä 2. Potti on kisan #5 jälkeen nyt 65€.

Tarkimmat heittäjät eli CTP voittajat löytyvät tästä taulukosta.

Kisa Pvm Rata Väylä Tulos Voittaja
#3 10.6.2018 Mynämäki 6 313,5 cm Markus Laaninen
#4 1.7.2018 Hauninen 18 484 cm Mikael Mäkelä
#5 15.7.2018 Mynämäki 4 630 cm Aleksi Lamerto

 

Linkit
Pistetilanne
Säännöt
Seuraavat kisat 29.7. klo 10 Pyhämaalla: Rekisteröityminen