Viikkokisat 2018 #2

Kauden toisissa viikkokisoissa sunnuntaina 27.5. WDGM lähti kunnianhimoisesti valloittamaan Lausteen rataa sen koko 25 väylän komeudessaan, mutta monien kohdalla rata iski vasten kasvoja ja näytti haastavuutensa. Monet OB alueet, niittyväylien puhurit sekä metsien metkut eivät aivan vielä olleet hallussa, kun osa vasta otti ensituntumaa rataan.

Miesten avoimeen luokkaan osallistuneet 7k:n omat junnut Julius Lehti ja Lenni Kemppainen olivat onneksi saapuneet myös paikalle ja näyttivät miten kotirata kesytetään, kun luokan toiseksi tullut Lenni heitti tuloksen 0 ja voittaja Julius pääsi pakkaselle -2 tuloksella. Molemmat pojat olivat jopa hieman pettyneitä suoritukseensa, sillä parempaankin tulokseen olisi ollut saumoja. Kaikki muut olisivat kyllä olleet hymyissä suin yltäessään näihin lukemiin. Eetu Laaksonen tuli kolmanneksi tuloksella +6.

Naisten luokassa Jaana Jaatinen vei pisteet kotiin ainoana kilpailijana ja samoin teki Teemu Lampainen junnuluokassa.

Julius ja Lenni korjasivat myös jaossa olleet Powergripin lahjakortit omiin taskuihinsa. CTP väylänä ollut väylä #2 oli Lennin kierroksen viimeinen väylä, mutta focus riitti vielä laittamaan avaus 6.48m päähän korista ja viemään CTP voitto. Julius taas sai parhaalla tuloksellaan toimia arvonnan onnettarena ja maagisilla sormillaan hän käynnisti kännykän syövereistä löytyvät onnenpyörän, joka palautti pienen raksutuksen jälkeen hänen oman nimensä. Juliukselle meni siis arvontalahjakortti.

Holareita ei nähty Lausteellakaan ja pottiin on kertynyt nyt 30€ pohjakassa eli 50€ takuupotilla jatketaan vielä ainakin seuraavissa viikkokisoissa.

Lopuksi arvottiin myös esimmäisten viikkokisojen arvontalahjakortti, joka oli jäänyt vielä jakamatta ja sen osalta voittajaksi valikoitui Juuso Laaksonen.

 

Miesten avointen kärkikaksikko 1. Julius (oik.) ja 2. Lenni

Linkit
Lausteen kisan tulokset
Viikkokisojen pistetilanne
Viikkokisa #3: Mynämäki su 10.6. klo 10