Liity jäseneksi tai maksa vuosimaksu: SuomiSport -ohje.

SuomiSport on nyt valmis ja jäsenyyksien osto on vihdoin mahdollista. Homma on melko yksinkertainen mutta tässä kuitenkin pienimuotoiset ohjeet. Huomatkaa että jäsenmaksun maksaminen on mahdollista toistaiseksi ainoastaan selainversiolla, lisenssin maksaminen onnistuu myös mobiiliapplikaatiolla.

Klikkaa itsesi Suomisporttiin tästä jolloin avautuu tervetuloa ikkuna.

Klikkaa “sisään Suomisporttiin” linkkiä jonka jälkeen kysytään sähköpostiosoitetta. Lisää sähköposti, klikkaa ok ja saat hetken päästä sähköpostiin linkin jota klikkaamalla pääset täyttämään henkilötietosi pääkohdat. Puhelinnumeron antamisen yhteydessä järjestelmä lähettää tekstiviestin puhelimeesi joka sisältää koodin jota käytetään puhelinumeron varmentamisessa järjestelmään. Kun henkilötiedot on annettu pääset tällaiselle sivulle:

Tässä vaiheessa muokkaa vielä tietojasi ja lisää sinne katuosoitteesi jota tarvitaan jäsenrekisterin ylläpitoon. Nyt kun tarvittavat tiedot on annettu päästään itse jäsenyyden kimppuun.

Yläreunasta löytyy “liity seuran jäseneksi” linkki:

Pääset hakuosioon ja muutamalla kirjaimella löytyy oikea osoite:

Tämän jälkeen on valittavana enää oikeanlainen jäsenyys. Systeemi osaa tarjota oikeanlaiset vaihtoehdot iän mukaan eli tässä tapauksessa on vain aikuisten vaihtoehdot mutta jos olet esim. seniori niin tällä sivulla on vaihtoehtoina Uusi jäsen – seniori taikka Vuosimaksu – seniori:

Tämän jälkeen pääset valitsemaan maksuvaihtoehdot ja omaan verkkopankkiisi hoitamaan jäsenmaksun tältä vuodelta maaliin asti.