Hallimestaruuskisa: osakilpailu 3/4

Tänään hallikisoissa heitettiin antsaa ja hysseä. Aivan kuten avausheittokisassa niin tässäkin sai sen mukaan pisteitä miten läheltä koria kiekon sai heitettyä. Korista 10, osumasta 8 ja sen jälkeen 6, 4 ja 1. Ja mikäli kiekko karkasi niin ettei ylittänyt kori-puulinjaa niin tulokseksi tuli 0 pistettä siltä heitolta. Vedettiin 4 kiekkoa/kierros ja heitettiin viisi kierrosta,  kaksi antsa ja kaksi hysse kierrosta ja viimeisellä sai vapaasti valita kumpaa heittää.

Foremies Jari Hannula pesi koko porukan tasaisen tappavalla suorittamisella ja jos allekirjoittanut ei nyt ihan väärin pannut merkille niin Jari taisi heittää kaikki heitot rystyllä. Jarille kirjattiin vain 4 kpl 4 pisteen heittoa ja nekin hän paikkasi kahdella koriosumalla ja yhdellä korilla jolloin keskiarvoksi tuli 6 pst / heitto ja yhteispisteet 120 pst. Ennen viimeistä kierrosta toisesta sijasta oli vielä tiukka kisa päällä kun 2 pisteen sisällä olivat Tommi Lautanala 82, Martti Hannula 81, ja Juho Lamerto 80. Toiseksi kiilasi lopulta Martti Hannula 105 pisteellä ja aloitti kisan vahvasti heittämällä ensimmäisellä kierroksella korin ja otti jo 6 pisteen kaulan ensimmäisen kierroksen jälkeen. Martilla oli koko kisassa eniten koriosumia (1 kori + 4 osumaa), mutta ei mahtanut mitään Jarin tasaisuudelle.  Kolmas oli Tommi 102 pisteellä ja neljäs Juho 100 pisteellä.

Kokonaiskisassa Jari vankisti johtoasemaansa ja hänestä on melko todennäköisesti tulossa WDGM:n neljäs hallimestari olettaen, että hän pääsee paikalle myös viimeiseen osakilpailuun. Tommi ja Martti ovat nyt tasapisteissä toisena ja lähtevät viimeiseen osakilpailuun kuromaan kiinni Jarin 6 pisteen etumatkaa. Myös Rikulla on vielä teoreettiset mahdollisuudet ohittaa (mikäli Jari ei osallistu viimeiseen kisaan) tai päästä tasoihin Jarin kanssa.

Viimeisessä kisassa tarkkuusheitto eli heitetään puu ja koriosumia eri etäisyyksiltä. Nyt siis kannattaa osua puuhun ja heittää niitä yllin kyllin, että keväällä/kesällä ei sitten enää tarvitse niihin osua.