Hallimestaruuskisa, osakilpailu 2/4, putti

Tänään hallimestaruuskisoissa oli vuorossa puttikisa ja kahden eri kisan myötä jaossa oli tuplapisteet.

Minuutin putissa piti yhden minuutin aikana saada mahdollisimman monta kiekkoa koriin 10 m etäisyydeltä. Teemu Lampainen keräsi tästä täyspotin upottaen 17 kiekkoa. Eetu Salomäki tuli heti perässä 16 korilla ja Tommi Lautanala kolmantena tuloksella 15 koria.

Etenemisessä lähdettiin liikkeelle 5 metrin etäisyydeltä. Kultakin etäisyydeltä oli 3 kiekkoa käytettävissä ja jos yhden kiekoista sai koriin pääsi siirtymään yhden metrin kauemmas korista. Voittaja oli se kuka sai heitettyä kiekon koriin pisimmältä. Tasatuloksissa ratkaisi se monennellako heitolla kiekon oli saanut viimeisestä heittopisteestä koriin ja jos tämäkin oli sama ratkaisi edellisen etäisyyden tulos jne. kunnes heittäijien välillä saatiin ero aikaiseksi. Tällä kertaa päästiin 14 metriin asti ja Aleksi Lamerto nappasi tästä täydet pisteet. 13 metriin pääsivät Jari Hannula (1), Eetu Salomäki (2) sekä Riku Joska (3), josta Jari otti siis kakkospaikan saatuaan korin heti ensiyrittämällä, Eetu toisella eli tuli kolmanneksi ja Riku viimeisellä eli otti näin neljännen sijan.

Eetu Salomäki sai tästä osakilpailusta parhaat pisteet 17 (max. 20) oltuaan molemmissa puttiskaboissa kolmen joukossa ja hän nousi näin nyt kokonaiskisassa sijalta kahdeksan sijalle kolme. Teemu Lampainen sai osakilpailun toiseksi parhaat pisteet 16. Hän ei osallistunut viime viikon kisaan, mutta nousi silti jo kokonaiskisan sijalle 6. Junnuilla tuntuu olevan putti kunnossa. Viime viikon kakkonen Jari ja kolmonen Riku jatkoivat tasaista suoritusta ja molemmat nousivat kokonaispisteissä pykälällä ylöspäin ottaen sijat 1 ja 2 kun taas viime viikon ykkönen Tommi pudotettiin nyt kokonaiskilpailussa neljänneksi.

Ensi viikolla 3.2. kierretään esteitä eli heitellään antsaa ja hysseä.