WDGM:lle kaksi luokkavoittoa TurkuTourilta

Vapusta (29.4.) alkaen on kisattu TurkuTourilla aina joka maanantai ja pelit saatiin päätökseen nyt juhannusviikolla. Tourilla heitettiin neljä rataa, Kaarina, Aninkainen, Lieto ja Lauste ja kukin rata oli kalenterissa kahtena maanantaina. Kaarinan 12 väyläinen rata kierrettiin kahdesti, mutta muilla radoilla heitettiin yksi kierros per kisa.

Kisassa oli mukana luokat FJ15, FPO, MJ15, MPO, MA2, MP40, ja MP50, joista WDGM:llä oli edustajia mukana MJ15, MA2, MP40 ja MP50 luokissa. Luokan kahdeksan parasta saivat aina kustakin osakilpailusta pisteet (100, 80, 65, 52, 40, 30, 20 ja 10) ja Tourin loppupisteissä huomioitiin kunkin pelaajan viiden parhaan osakilpailun pisteet maksipistemäärän ollen näin 500 pistettä.

WDGM:n Mikke Haaranen dominoi MP50 luokkaa mielin määrin. Mikke osallistui kaikkiin kahdeksaan osakilpailuun ja otti voiton kaikista. Jälkimmäisessä Liedon kisassa hän joutui tosin sudaroimaan voitosta, kun kolme pelaajaa päätyivät kierroksella tulokseen -7, mutta senkin Mikke sai hoidettua tyylikkäästi kotiin.

MA2 luokassa niin ikään WDGM:ää edustava Max Kummala hallitsi sarjaa suvereenisti. Max jätti seitsemännen osakilpailun (Lieto) väliin, mutta oli siinä vaiheessa varmistanut jo voittonsa otamalla kuudesta edellisestä kisasta neljä voittoa ja yhden kakkossijan ja saavuttaen niistä jo 480 pistettä. Viimeisessä kisassa Lausteella Max oli vielä kolmas ja kruunasi näin hienosti oman Tourinsa.

MJ15 luokassa käytiin Tourin tiukin kisa kokonaisvoiton suhteen sillä 7k:n Ossi Valkeajärvi johti WDGM:n Teemu Lampaista ennen viimeistä osakilpailua pistein 452,5 vs 445. Molemmat olivat ottaneet kolme osakilpailuvoittoa ja lisäksi molemmilla oli tilillään yksi puhdas kakkossija. Ossilla oli tosin vielä plakkarissa yksi jaettu kakkossija Teemun kolmossijaa vastaa ja oli sen turvin hieman niskan päällä. Kaikki oli kuitenkin vielä Teemun omissa käsissä sillä Tourin voiton veisi se kumpi Lausteella pystyy päihittämään kilpakumppaninsa. Ossi pystyi lopulta pitämään piikkipaikkansa voitettuaan Teemun 3 heitolla. Justus Sjövall kuitenkin vei Lausteen voiton +2 tuloksella, Ossi oli toinen ja Teemu kolmas. Tourin lopputuloksissa Justus jäi kuitenkin kaksikon taakse eli 1. Ossi, 2. Teemu ja 3. Justus.

Hienoa suorittamista kaikilta kolmelta heittäjältämme ja WDGM onnittelee saavutuksesta.

TurkuTourin pisteet
Osakilpailukohtaiset tulokset (metrix)

Menestyjien on helppo hymyillä.