Viikkokisat käytiin Liedossa

WDGM:n viikkokisasarjan toinen osakilpailu ja samalla ensimmäinen vieraspeli käytiin sunnuntaina 4.6. Liedon frisbeegolfradalla. Koulun päättäjäisviikonloppu asetti varmasti omat haasteensa joidenkin osallistumiselle, mutta paikalle oli jälleen saapunut mukava määrä myös seuran ulkopuolisia haastajia. Kaikkiaan 26 kisaajasta yli puolet oli muun seura tai kokonaan seuraan kuulumattomia heittäjiä. Hienoa!.

WDGM ei kuitenkaan taipunut hyvästä yrityksestä huolimatta, vaan otti voiton sekä naisten että miesten avoimissa luokissa. Miesten avoimessa Mikke Haaranen heitti kovan tuloksen -8, mutta aivan yksin hän ei korkeimmalla pallilla saanut tuulettaa, sillä viereen astui Raision junnu Topias Jokinen. Voittajakaksikko oli liikkeellä samalla autolla niin voiton jakaminen oli varmasti hyvä asia myös paluumatkaa ajatellen. Junnuluokassa vierailevana ja myös ainoana kilpailijana heitti Veeti Bäcklund.

CTP kisassa Mikael Mäkelä ei jättänyt mitään arvailujen varaan vaan heitti kisan ainoan holarin CTP väylällä (18). Tästä hän kuittasi itselleen Ravintola Oscarin lahjakortin.

Arpa suosi Liedossa Anne Hannulaa ja hän sai Neste Mynämäen lahjakortin.

Kolmen kärki luokittain:

Junnut – pojat:

1. Veeti Bäcklund: +3

Avoin – Miehet:

1. Mikke Haaranen: -8
1. Topias Jokinen: -8
3. Mikael Airaksinen: -7

Avoin – Naiset:

1 Anne Hannula: +16
2 Jaana Jaatinen: +20

Linkit:

Vasemmalta: Jaana, Anne, Veeti, Mikke, Topias, Mikael A. sekä Mikael M.