Vakka Tour – Mynämäki

Vaikka viikolla puski lunta vielä taivaan täydeltä niin lauantaina keli oli kuin unelma, kun 47 heittäjää ratkaisi Vakka Tourin toisen osakilpailun paremmuutta Mynämäellä.

Kolmen kärki luokittain kahden kierroksen jälkeen:

Trophy Only – miehet:

 1. Max Kummala +27
 2. Oskari Ojanperä +33
 3. Kasper Lintupuro +34
Trophy Only miesten luokan kärkikolmikko.

Avoin – miehet:

Mieste avoimessa luokassa peräti 3 kisaajaa päätyi tulokseen +3 ja niin Mikael, Rami sekä Eetu ratkaisivat toisen ja kolmannen sijan kohtalon sudariväylillä. Kovinpitkäksi uusinta ei venynyt sillä Mikael tiputti muut heti ensimmäisen väylän par tuloksella ja otti kakkospaikan, kun muut joutuivat hieman leveiksi menneiden avausten myötä ottamaan bogeyn. Toisella väylällä Rami taas varmisti birdiellä kolmannen sijan, kun Eetu hieman lyhyemmän avauksen myöstä ei onnistunut omassa birdieputissaan. Kierrosten kunkku oli kuitenkin Turkka napaten -2 molemmilta kierroksilta.

 1. Turkka Ellillä -4
 2. Mikael Mäkelä +3 (0)
 3. Rami Silainen +3 (+1, -1)
 4. Eetu Laaksonen +3 (+1, 0)

Masters – miehet:

Jari lähti toiselle kierrokselle takaa-ajoasemista neljältä sijalta, mutta vain kahden heiton päästä kärjestä. Toinen kierros sujuikin sitten unelman lailla ja +1 tuloksella otti lopulta piikkipaikan 3 heiton erolla.

 1. Jari Hannula +6
 2. Oskari Forsten +9
 3. Tommi Lautanala +11

Avoin – Naiset

Vehmaalla molemmat kierrokset voittanut Jenni joutui ensimmäisellä kierroksella taipumaan kotiradallaan heittäneelle Annelle. Toisella kierroksella Jennin onnistui kuitenkin parantamaan hieman omaa tulostaa, kun Annelle taas kävi päinvastoin ja lopulta Jenni otti osakilpailuvoiton myös Mynämäellä.

 1. Jenni Uotila +57
 2. Anne Hannula +61
 3. Jaana Jaatinen +66
Naisten kolmen kärki

CTP

CTP kisa käytiin väylällä 15 ja sen vei nimiinsä Jussi Poikulainen 81 cm tuloksella.

Holareita ei nähty myöskään Mynämäellä, joten nyt kertynyt pohjapotti (40,50€) siirtyy jahdattavaksi seuraavaan kisaan Lokalahdelle 10.6.

 

Tour ja Raakatulos

Eetu Laaksonen nappasi piikkipaikan niin miesten avoimen luokan Tour pisteissä kuin myös miesten raakakisassa, jossa hän jakaa piikkipaikan yhdessä Oskari Forstenin kanssa.

Pisteet ja raakatulos tilanteen löytyvät kyseisistä linkeistä ja Mynämäen osakilpailun tulokset kokonaisuussaan näkee täältä.