Viikkokisarundi jatkui Mynämäellä

Kauden kolmannet viikkokisat käytiin Mynämäellä ja vaikka taivas muutaman kastepisaran hieman ennen kisoja antoikin niin kisat saatiin käydä kuivassa, joskin pilvisessä säässä. Keskikesä on jo aivan ovella ja lauantainakin oli sää kuin unelma, joka osaltaan saattoi verottaa sunnuntaiaamun osallistujamäärää. Paikalla oli noin puolet kilpailijoista edellisten kisojen osallistujamääriin verrattuna. Todennäköisyydet olivat siis sitäkin suuremmat saada arvonnassa arpa osumaan omalle kohdalle. Anne Hannula on kuitenkin päässyt nyt voiton makuun ja otti toisen perättäisen  arvontavoiton ja sai palkintona olleen KASITIEN Katsastuksen lahjakortin itselleen. Myös luokkavoitto irtosi Annelle helposti, sillä muita osallistujia ei naisten luokkaan tähän kisaan ilmaantunut.

Päivän komeimmasta pirkosta vastasi Martti Hannula väylällä 10. Lähtökohdat pirkolle eivät olleet kovin suotuisat sillä avaus osui puuhun noin 10 metriä tiistä ja sinkoitui siitä vielä hieman väärään suuntaan 9 väylälle päin. Mutta kakkosheitto oli sitten jotain aivan odottamatonta, kun kiekko lähti viuhuen kohti metsää väistäen kaikki puut ja oksat ja päätyen vain parin metrin päästä korista ja melkein nostopirkolle. Se jos mikä oli once in a lifetime heitto.

CTP-kisa käytiin väylällä 4 ja sen vei nimiinsä Eetu Laaksonen tuloksella 202 cm. Tästä palkintoja Ravintoja Oscarin lahjakortti.

Kolmen kärki luokittain:

Miehet avoin:

  1. Eetu Laaksonen: -1
  2. Juuso Laaksonen: +3
  3. Tommi Lautanala: +4

Naiset avoin

  1. Anne Hannula: +29

Linkit: