Haunisten allas kahlattu läpi

Otsikosta huolimatta ryhmät ja 24 kilpailijaa etenivät kuitenkin metsässä, eikä tietoon tullut (tai ei uskallettu tunnustaa), että yksikään kiekko olisi edes eksynyt veteen väylällä 18.

Mikke ja Topias palasivat molemma yhden kisan väliin jättäneinä jälleen ottamaan mittaa toisistaan ja näiden miesten (vaikka Topias nyt onkin vielä junnu, niin otteet ovat kyllä aika äijämäiset eli voidaan luokitella mieheksi näin fribapiireissä) väännöksi miesten avoimen luokan kisa menikin. Topiaksen 10 pirkkoa oli kova veto, mutta parin bogey ja yhden tuplabogeyn saattelemana -6 tulos ei aivan riittänyt Mikken 7 pirkon bogeyfree kierrokselle. Näin Mikke lunasti jälleen sijoituksen 1. yhden heiton turvin ja jatkaa lähes täydellä pistepotilla viikkokisasarjan dominointia.

Naisissa Jaana onnistui ottamaan Annen päänahan ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja tasoitti hieman heidän pistetilannettaan.

CTP väylällä 2 Tuomas Ekuri onnistui nappaamaan Oskarin lahjakortin heittämällä 80 cm päähän tolpasta.

Arpa suosi tällä kertaa Lenni Kemppaista ja on näin ollen onnellinen OP Mynämäki-Nousiaisten Hippo lippaan ja sen sisältämien kolikoiden uusi omistaja.

Kolmen kärki luokittain:

Miehet avoin:

  1. Mikke Haaranen: -7
  2. Topias Jokinen: -6
  3. Lenni Kemppainen ja Juuso Laaksonen: -3

Naiset avoin

  1. Jaana Jaatinen: +23
  2. Anne Hannula: +27

Linkit: