Hallimestaruuskisa osa 2

Lumesta ei ollut tietoakaan, ei sisällä, eikä myöskään ulkona, kun hallimestaruuskisojen puttiosio oli vuorossa. Paikalle oli saapunut 8 innokasta heittäjää ja mittelö käytiin siis kahdessa osassa, eteneminen sekä minuutin putti.

Etenemisessä heitettiin kolme kiekkoa aloittaen viidestä metristä ja niin monta kuin kolmesta sai koriin niin monta metriä mentiin taaksepäin. Järjestävä taho oli varautunut sekä mitoilla että paperilomakkeella aina 15 metrin putteihin asti mutta eihän se tälle porukalle riittänyt, kun Tomi Vuori heitti 15 metristä vielä yhden sisään ja aiheutti pienen paniikin, kun paperille piti tehdä lisää ruutuja ja nopsasti mitata paikka vielä 16 metrin puttia varten. Hieno tulos Tomilta! Eikä muutkaan podium sijat helpolla irronneet, kun Mikael Mäkelä pääsi 15 metriin ja Jari Hannula 14 metriin. Onnea kolmikolle.

Minuutin putissa heitettiin 10 metristä minuutissa niin monta kiekkoa kuin ehti ja montako meni koriin niin siitä laskettiin tulos. Aikaa oli useampaan yritykseen ja nopeimmat ehtivätkin kolme kertaa yrittää parantaa tulostaan. Ensimmäisten yritysten jälkeen johdossa oli Jari Hannula 10 osumalla ja Mikael Mäkelä toisena 9 osumalla. Toisella kierroksella Mikael paransi osuen myös 10 kertaa Jarin osuessa 9 kertaa. Kolmannella kierroksella nämä veijarit osuivat kumpikin 11 kertaa ja jäivät siis tasatulokseen. Tomi Vuori osui myös 11 kertaa mutta toinen tulos oli hänellä huonompi, joten hän jäi näitten kahden taakse. Voittoon tarvittiin kuitenkin 12 osumaa kun Tommi Lautanala vielä viime hetkillä meni ja paransi tulostaan pesten koko porukan. Eli järjestys 1. Tommi 12 2. Jari ja Mikael 11 4. Tomi 11 Onnea!

Kokonaistuloksissa Tomi kipaisi kärkeen ja Jari toiseksi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Manne Peippo ei tänään onnistunut ja putosi pisteissä kolmanneksi Mikaelin kanssa. Toiseen tilaan on eroa puoli pistettä ja kärkeenkin vain kolme, joten kaikki on vielä auki.

Seuraavaksi kierrellään esteitä antsalla ja hyssellä. Ensi lauantaina 3.2 nähdään.