WirmoAM – parikisa

WirmoAM kisojen aattona perjantaina 5.5.2017 käytiin tiukka parikisa 23 parin kesken. Bestshottina käydyn kisan varsinaisen kierroksen jälkeen kärkipaikalla olivat parit Haaranen&Pesonen sekä Airaksinen&Airaksinen -9 tuloksella. Ennen sudariväylien aloittamista jännitettiin vielä parin Aulu&Paju viimeisten väylien tuloksia, sillä heillä oli mahdollisuus vielä päätyä tasatulokseen kärkiparien kanssa. Pienestä se jäi kiinni ja Aulu&Paju päätyivät lopulta tulokseen -8 ottaen näin kisan kolmossijan.
 
Sitten olikin aika aloittaa voittajan metsästäminen sudari väylillä alkaen väylältä 1. Mikael avasi pelin ensimäisenä ja näytti jo siltä, että peli ratkeaa heti alkumetreillä Airaksisille sillä Mikaelin avaus näytti leijailevan hyvää vauhtia pirkkupaikalle. Lopulta kuitenkin viimeinen kataja oli kuitenkin liian korkea ja pysäytti kiekon lennon siihen. Mikke ja Make puolestaan pääsivät oman avauksen jälkeen tekemään lähetymisen hyvältä paikalta ja olivatkin lähellä laittaa kiekon kahleisiin, mutta lopulta molemmat parit siis pussittivat par puttinsa parista metristä koriin.
 
2. väylä ei tarjonnut kummallekkaan parille sen suurempaa haastetta vaan molemmat ottivat siitä helpot pirkot itselleen.
 
3. väylällä nähtiin upeita avauksia kun Mikael kiskaisi omansa n. 20 metriin korista ja Makekin avaus ylti siihen 30 metrin etäisyydelle. Make kiskaisi ensimmäisenä parin toisen heiton varmalle paikalle, joten Mikken oli helppo pelata upporikasta tai rutiköyhää….ja mikä veto…Compassi lähti luotisuorana kohti kohdettaan ja upposi keskelle koria. Uskomaton pirkko kolmosella. Airaksisilla oli vielä mahdollisuus päästä tasoihin ja kun enää ei ollut mitään hävittävänä niin molemmat pääsivät vapaasti yrittämään, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta kiekot eivät löytäneet itseään korin perukoille ja Mikke&Make pääsivät juhlimaan parikisan voittoa.
 
Parikisan kolmikko oli siis:
1. Mikka Haaranen ja Make Pesonen, WDGM
2. Esa Airaksinen ja Mikael Airaksinen, 7k
3. Tapani Aulu ja Lasse Paju, 7k
Kaikki tulokset löytyy täältä.
 
Onnea voittajille ja koko kärkikolmikolle ja kiitoksen kaikille osallistujille.
 
Sudari ratkaisut alla vielä kuvina.