Kevätkokouksen kuulumisia

Wirmo Discgolf ry:n kevätkokous pidettiin 14.3. Kokouksessa päätettiin jo varmistuneiden Wirmo AM- kisan ja Vakka Tourin lisäksi sekä viikkokisojen että harjoitusten päivämäärät, sekä perustettiin ratatyöryhmä koordinoimaan talkoita sekä tuumimaan mahdollisia layout vaihtoehtoja radalle. Pöytäkirja löytyy jäsenosiosta, kunhan on puhtaaksikirjoitettu ja tarkistettu.

Kausi lähtee käyntiin harjoituksilla 4.4 alkaen joka keskiviikko. Huhtikuussa aloitetaan klo 17:30 ja toukokuusta lähtien klo 18:00.

Radalla talkoillaan 26.4 sekä 3.5 jotta saadaan rata asianmukaiseen kuntoon WirmoAm-kisaa varten.

Vakka Tour 2018 alkaa 28.4 Vehmaalla ja jatkuen siten että 19.5 Mynämäki, 16.6 Lokalahti, 7.7 Kustavi ja 11.8 Nousiainen. Näihin on ilmoittautuminen jo auki.

WirmoAm 5.5, sekä kaikille avoin parikisa 4.5. Tähän kauden päätapahtumaan ei voi vielä ilmoittautua koska odotamme liitolta tietoa että onko käytössä kisakone vai Metrix. Kun tämän tiedon saamme avaamme ilmoittautumisen ja tiedotamme asiasta sekä täällä että FB-sivuillamme. Olkaa kuulolla.

Viikkokisat starttaavat Mynämäellä helatorstaina 10.5. Starttiaika klo 10. Muut kisailupäivät ovat sunnuntaisin siten että 27.5 Lauste, 10.6 Mynämäki, 1.7 Hauninen, 15,7 Mynämäki, 29.7 Pyhämaa, 5.8 Mynämäki, 26.8 Nousiainen, 9.9 Lieto ja finaali 16,9 Mynämäki. Tämä aikataulu vaatii vielä vieraspaikkakunnilta varmistuksen joten jotain muutoksia saattaa tulla. Viikkokisat heitellään yhden kierroksen mittaisina.

Seuranmestaruuskisat ovat 19.8 Mynämäellä. Heitetään kaksi kierrosta ja luvassa lienee myös pituus- sekä CTP-mestaruuden ratkominen.

Kisojen lisäksi olemme esillä mm. Unelmien liikuntapäivillä 8.5 Mynämäen urheilukeskuksessa sekä muissa tapahtumissa kesän mittaan.

Paljon on taas luvassa kesää varten ja heittämistä riittää. Nyt ei toivota muuta kun lämpötila 20 asteeseen ja auringonpaistetta niin päästään baanalle. Nähdään siellä.